• Eetweetjes – test uw kennis!

    Eet Weetjes – Test uw kennis!

    Met welk doel is ooit Italiaanse pasta bedacht?

    Het goede antwoord is:
    om gemalen graan te conserveren

    Pasta is waarschijnlijk bedacht om gemalen graan te conserveren, door het te vermengen met water en in de zon te laten drogen. Al in de twaalfde eeuw werd in de literatuur melding gemaakt van pasta.

  • Vind behandelaar – artsen en therapeuten

    Hoofdredacteur Gert Schuitemaker geeft geen persoonlijke adviezen. Dat is niet mogelijk. Hij kent de patiënt en zijn/haar omstandigheden niet en bovendien is het op afstand.

    Zijn beste advies is een orthomoleculair arts of therapeut te consulteren. Via deze pagina kunt u orthomoleculaire artsen en therapeuten vinden. Vraag bij het eerste contact altijd of de behandelaar ervaring heeft met uw aandoening. 

    In Nederland
    MBOG
     – Maatschappij ter Bevordering van de Orthomoleculaire Geneeskunde

    NOT– Netwerk Orthomoleculair Diëtisten

    NDN – Natuur Diëtisten Nederland

    NVBT – Nederlandse  Vereniging tot bevordering van de Bio-energetische Tandheelkunde 

    Artsen die gespecialiseerd zijn in kanker via:
    MMV (voorheen Moermanvereniging)
    NTTT (Niet-toxische tumortherapie)
    kankeractueel.nl – hier vindt u artsen die werken met verschillende vormen van niet-toxische tumortherapie in zowel België als Nederland.

    In België
    eFIOWepigenetische Faché instituut voor orthomoleculaire wetenschappen 

    In Groot-Brittannië
    BSEM – British Society for Ecological Medicine 

    Adressen wereldwijd

    orthomolecular.org

    Orthomoleculaire klinieken

    ACAMNET – American College for Advancement in Medicine

    AANP – American Association of Naturopathic Physicians

  • Eetweetjes – test uw kennis!

    Eet Weetjes – Test uw kennis!

    Met welk doel is ooit Italiaanse pasta bedacht?

    Het goede antwoord is:
    om gemalen graan te conserveren

    Pasta is waarschijnlijk bedacht om gemalen graan te conserveren, door het te vermengen met water en in de zon te laten drogen. Al in de twaalfde eeuw werd in de literatuur melding gemaakt van pasta.