In de keuken is vooral het blad van koriander hip.
Het wordt wel de ‘peterselie van Azië’ genoemd.
En ook voor onze gezondheid
heeft koriander(zaad) veel te bieden.
Editorial van
Gert Schuitemaker
“Overheid en pers hebben steevast gezwegen over ondersteuning van de eigen ‘natuurlijke immuniteit’, het uitgangspunt van Fit met Voeding. Dit zwijgen is internationaal.”
Ook zo’n déjà vu-gevoel?
Al eerder werd de hemel op aarde beloofd, bij de komst van de eerste coronavaccins.
Verwarm de oven voor op 200 °C. Plaats de ricotta …
“Niks past voor iedereen”
“Ik heb mijn opleidingsinstituut ontwikkeld op basis van mijn eigen lijf en mijn eigen ervaringen. Wetenschap heeft een heel belangrijke rol bij ons, maar we gaan er net anders mee om.”
Boodschappen en energie worden steeds duurder. Dit baart mensen steeds meer zorgen, maar gelukkig … ‘ontstekingsremming’ is sleutelwoord.
Hart- en vaatziekten zijn, samen met kanker, de belangrijkste doodsoorzaak. Zoals bekend kan voeding het verschil maken.
Mineralen als magnesium en calcium hebben niet te klagen over belangstelling. Hoe anders is dat voor ‘vergeten’ mineralen.
In de rubrieken Wetenschap & …