Op welke manier gaat voeding onze gezondheid beïnvloeden, in de wat verdere toekomst? Hoe eten we in 2025? Of bijvoorbeeld in 2034? Een bloemlezing uit de voorspellingen.
Editorial: Sluipend gebrek
Het interview: Joszi Smeets, directeur Youth Food Movement
Groenten leren eten in Japan: Nederlandse scholier verandert gewoonten
Olijfolie-quiz: Wat weet u van olijfolie?
Ortho Cuisine: Italiaanse aubergineschotel
Op welke manier gaat voeding onze gezondheid beïnvloeden, in de wat verdere toekomst? Hoe eten we in 2025? Of bijvoorbeeld in 2034? Een bloemlezing uit de voorspellingen.
Bloeddrukverlagers worden veel voorgeschreven. Terwijl aanpassing van de voeding én suppletie ook kunnen helpen. Diverse voedingssupplementen hebben gunstige effecten laten zien.
De laatste jaren verschijnen veel boeken over ‘gezonde’ voeding. Maar dragen ze wel altijd bij aan uw gezondheid? Niet als veganisme wordt gepromoot als ‘lekker en gezond’ …
Vaak staan allergische reacties op voeding niet op zichzelf, maar maken ze deel uit van een breder patroon. Bent u méér dan ‘allergisch’ en in werkelijkheid een ‘hoog sensitief persoon’?