• Eetweetjes – test uw kennis!

    Eet Weetjes – Test uw kennis!

    Met welk doel is ooit Italiaanse pasta bedacht?

    Het goede antwoord is:
    om gemalen graan te conserveren

    Pasta is waarschijnlijk bedacht om gemalen graan te conserveren, door het te vermengen met water en in de zon te laten drogen. Al in de twaalfde eeuw werd in de literatuur melding gemaakt van pasta.

  • Orthomoleculaire lezing van Gert Schuitemaker

    Op 6 november 2016 hield Gert Schuitemaker zijn orthomoleculaire lezing op de Terugkomdag van de trainers van Hormoonfactor van Ralph Moorman. De titel was “Versterk je immuunsysteem”; focus op ontsteking, voedingstekorten en voedingssupplementen”. Onderwerpen waren:

    • vitamine D – bij welke aandoeningen?
    • voedingstekorten – niet herkende doodsoorzaken?
    • vitamine D – doseringen in voeding en voedingssupplementen
    • wat is gezond? De gezondheidsschaal
    • de stille ontsteking
    • de stille ontsteking bij hart- en vaatziekten en andere aandoeningen
    • TOFI – thin on the outide, fat on the inside
    • ‘broodje gezond’ en de Schijf van 5
    • Step-up Schema
    • vitamine C
    • de omega’s – omega 6-vetzuren (linolzuur) omega 3-visvetzuren (EPA en DHA)

    Terugkomdag: Programma van de Terugkomdag van de Trainers Hormoonfactor 2016 

    Lezing van Gert Schuitemaker

  • Eetweetjes – test uw kennis!

    Eet Weetjes – Test uw kennis!

    Met welk doel is ooit Italiaanse pasta bedacht?

    Het goede antwoord is:
    om gemalen graan te conserveren

    Pasta is waarschijnlijk bedacht om gemalen graan te conserveren, door het te vermengen met water en in de zon te laten drogen. Al in de twaalfde eeuw werd in de literatuur melding gemaakt van pasta.