• slide
  • slide
  • slide
  • Volg ons ook op Facbeook
  • Volg ons ook op Facebook

    Bewust kiezen en genieten!

  • Instagram Fit met Voeding
  • Volg ons ook op Instagram

    Bewust kiezen en genieten!

  • Uitgave 3, jaargang 26 | 2018

    In deze uitgave onder andere:

    Het interview – Pien Rothuizen, natuurgeneeskundig adviseur

    Editorial van Gert Schuitemaker – Regulier wordt orthomoleculair

     

    Anders eten, langer leven

    Voor minder eten bestaat een term: ‘calorische restrictie’. Periodiek vasten is iets anders, maar heeft een vergelijkbaar effect op gezondheid en levensduur. Over anders eten om langer te leven.

    Pagina 6
    Gaan aankomende artsen 'orthomoleculair’?

    Bijeenkomst op Radboud Universiteit over de orthomoleculaire geneeskunde. Goed nieuws? Zeker. Maar meteen wordt duidelijk dat, ook na een halve eeuw, brede acceptatie nog ver weg is.

    Pagina 10
    Slikken tegen depressie

    Bij depressieve klachten kunnen ook andere middelen uitkomst bieden dan alleen antidepressiva. Vijf alternatieve en complementaire opties: van een multi tot sint-janskruid.

    Pagina 24
    'Verziekt’ u ook gezonde kost?

    Gezonde voeding kunt u gemakkelijk ‘verzieken’. Door te lang bewaren, belabberde bereidingswijzen of ongelukkige combinaties met andere voedingsmiddelen. Vier voorbeelden.

    Pagina 36
  • Volg ons ook op Facbeook
  • Volg ons ook op Facebook

    Bewust kiezen en genieten!

  • Instagram Fit met Voeding
  • Volg ons ook op Instagram

    Bewust kiezen en genieten!